DİLOVASI KAYMAKAMI SAYIN DR.METİN KUBİLAY’DAN HASTANEMİZE ZİYARET
07 Eylül 2023

dkdmkhze2.jpg

DİLOVASI KAYMAKAMI SAYIN DR.METİN KUBİLAY’DAN HASTANEMİZE ZİYARET

Dilovası Kaymakamı Sayın Dr. Metin Kubilay, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ziyaretinde ayrıca hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavisi devam eden hastalarımızı ziyaret ederek acil şifa ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tedavi gören hastalarımız ile sohbet eden Kaymakam Kubilay, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Başhekim Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Dilovası Kaymakamı Sayın Dr. Metin Kubilay'a teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

• dkdmkhze1.jpg
  • dkdmkhze2.jpg