HASTANEMİZDE “1-7 AĞUSTOS DÜNYA EMZİRME HAFTASI” NEDENİYLE BİLGİLENDİRME STANTI KURULDU
02 Ağustos 2023

Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Sağlık Bakım Hizmetleri tarafından 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında emzirme farkındalığını artırmak amacıyla hastanemiz poliklinikler 1.katında stant açıldı.

"Bebek Dostu Hastane" unvanına sahip olan Gebze Fatih Devlet Hastanesinin düzenlediği stant etkinliği; Sağlık Bakım Hizmetler Müdür Yardımcısı Macide Sinem Üzen, Poliklinikler Sorumlu Hemşiresi Işıl Kaşıkçı, Doğumhane Ünitesi ve Kadın Doğum Servisi Ebeleri ile ilgili personelin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında, standı ziyaret eden anne ve anne adaylarına, konu ile ilgili kitapçık ve broşürler verildi. Gün boyu süren etkinliğimizde emzirmenin önemi ile ilgili bir sohbet eşliğinde bilgi alışverişinde bulunuldu.

• dehe.jpg
  • dehe1.jpg