GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİNDE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
03 Nisan 2023

GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİNDE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak, nitelikli sağlık hizmeti sunmak adına hastanemizde bir dizi yenileme ve iyileştirme çalışması yapıldı.

Hastanemiz acil servis ve poliklinik hizmetlerine müracaat eden vatandaşlarımızın güvenli ve daha hızlı sağlık hizmeti almaları için çalışmalar yapan hastanemiz, hasta yoğunluğunun fazla olduğu röntgen ve kan alma odaları önlerine sıramatik sistemi kurarak vatandaşlarımızın adil ve güvenli bir şekilde hizmet almalarını sağladı. Laboratuvar, USG ve Güvenlik müracaat bankoları yenilendi. Poliklinik girişinde hasta ve hasta yakınları için oluşturulan bekleme alanı yenilendi. Acil servis biriminde bulunan travma, çocuk, yeşil, sarı müşahade odalarında bulunan tedavi hazırlama ve gözlem alanları revize edilerek tespit edilen ve yaşanan olumsuzlukların önlenmesi için daha kullanışlı çalışma alanları oluşturuldu. Hastanemizde bulunan bay ve bayan mescit alanında yenileme ve iyileştirme çalışması yapıldı. Ayrıca hastanemiz çevresinde tehlike ve önem arz eden yer ve alanların daha güvenli ve korunaklı olabilmesi adına demir parmaklıklı çitler ile muhafaza altına alındı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi olarak, çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın ferah ve konforlu alanlarda hizmet almalarını sağlamak ve memnuniyeti arttırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

• HYÇDE1.jpg
  • HYÇDE2.jpg