HASTANEMİZE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERİMİZE GENEL UYUM VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMLERİ VERİLDİ
30 Ocak 2023

HYBPGUVEİEV1.jpg

Hastanemize yeni başlayan personellerimize; hastaneye ve görevine uyum sürecini kolaylaştırmak, hastanenin kurum kültürünü aktarmak, sosyal kaynaşmayı hızlandırmak amacıyla 3 günlük oryantasyon programı düzenlendi.

Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen programa hastane yönetim ekibi de katılım sağladı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, Yeni başlayan personellere görevlerinde başarılar diledi. Hastanemizde verecekleri hizmetler için şimdiden teşekkür eden Başhekim Sarı; enerjik, genç ve dinamik bir ekibin aramıza katılmasından dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Eğitim Birimi Sorumlu Hemşiresi Arzu YILDIRIM tarafından "tanışma-ısınma-kaynaşma" etkinlikleriyle başlatılan eğitimde; hastanenin ve yöneticilerin tanıtılması, drama ve rol-play teknikleri kullanılarak dinleyicilerin de aktif katıldığı "Doğru ve Etkili İletişim Eğitimleri, Hasta Güvenliği Eğitimleri, Hasta Mahremiyeti, Renkli Kodlar, Kimlik Tanımlayıcılarının Doğru Kullanımı, Hasta Düşmelerinin Önlenmesi, Hasta Transferi, Bebek Dostu Hastane Kapsamında Anne Sütü ve Emzirmenin Önemi Eğitimleri" verildi.

İnsan Kaynakları Sorumlusu Ercan TUZAK tarafından, "Özlük Hakları ve Genel Hastane Kuralları, Mesai Saatleri, Kılık-Kıyafet Yönetmeliği, Yaka Kartı Kullanımı, İzin Bilgileri, Acil Durumda Koordinasyonun Sağlanması, Haberleşme Kanalları (yazılı ve sözlü haberleşme, dahili telefon kullanımı)" eğitimleri verildi.

Kalite Yönetim Direktörü Filiz GÜLER tarafından hastanenin" Misyon, Vizyon ve Temel Değerleri-Kalite Yönetimi Çalışmaları-İstenmeyen Olay Bildirim Sistemi" eğitimleri verildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Coşkun KAÇAKCI tarafından "İş Sağlığı ve Çalışan Güvenliği Eğitimleri" verildi.

Bilgi İşlem Personelleri Salih GÖL, Serhat ÖNCÜ ve Dursun Çetin ÇAKMAK tarafından "Bilgi Güvenliği-Hasta Bilgilerinin Gizliliğinin Sağlanması ve Hastane Bilgi Yönetim Sistemi" anlatıldı.

Hasta Hakları Sorumlusu Funda ŞEREMET tarafından "Hasta Hakları ve Sorumlulukları" eğitimleri anlatıldı.

Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hatice KALE tarafından "Enfeksiyonların Kontrolü ve Önlenmesi-Temizlik Eğitimleri" anlatıldı.

Eğitimler öncesinde ve sonunda ön test, son test yapılıp eğitim etkinliği değerlendirilerek program sonlandırıldı.

Aramıza yeni katılan çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, görevlerinde başarılar dileriz.

• HYBPGUVEİEV3.jpg
  • HYBPGUVEİEV5.jpg