GEBZE FATİH DEVLET'DE 2023 YILI İLK DİYABET OKULU EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ
12 Ocak 2023

İDOEMV2.jpg

GEBZE FATİH DEVLET'DE 2023 YILI İLK DİYABET OKULU EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara ücretsiz olarak verilen 2023 yılının ilk Diyabet Okulu açıldı. Eğitimler hastane yönetimi tarafından görevlendirilen, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Genç, Psikolog Seda Özçayır, Diyetisyen Nihan Ezgi Karagöz, Diyabet Hemşiresi Yasemin Gödekmerdan ve Fizyoterapist Atıf Yılmaz’ dan oluşan uzman ekip tarafından verildi. Diyabet Okulunda verilen eğitimlerin ardından 34.Dönem mezunlarına diplomaları teslim edildi.

Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler alan hastalar, hastalıklarını nasıl yöneteceklerini, tedavi yöntemlerini, beslenme, egzersiz gibi konularda eğitim aldı.

Sağlık Bakanlığının yürüttüğü ’Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı’ kapsamında diyabetin etkin tedavisi ve güvenli takibi amacıyla hastanemizde açılan Diyabet Okulunda, 11-12 Ocak 2023 tarihlerinde verilen eğitimler sonunda katılımcılara diplomalarını hastanemiz, Diyabet Hemşiresi Yasemin Gödekmerdan takdim etti.

Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.

• İDOEMV5.jpg
  • İDOEMV6.jpg