AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI SERVET GÜNAY HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
11 Ocak 2023

çaibsghze.jpg
AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI SERVET GÜNAY HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet GÜNAY ve beraberindeki heyet, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşabilmesi için tüm sağlık personellerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Günay, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Yapılan ziyarette ayrıca hastanemizde yapılacak çalışmalar ve hastane işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet GÜNAY ve AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.