HASTANEMİZDE SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ ÖZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
03 Ocak 2023

HASTANEMİZDE SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ ÖZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü S.Ahmet Çakır ve Müdür Yardımcısı M.Sinem Üzen tarafından yataklı servis - birim sorumlularının katılımı ile "2022 yılı hemşirelik hizmetleri öz değerlendirme toplantısı ve hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için 2023 yılı planlama toplantısı" düzenlendi.

Söz konusu öz değerlendirme toplantısında, hastalara daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için hastanenin iş ve işleyişi hakkında birim sorumlusu hemşireler ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bölüm bazında gösterge hedefleri, öz değerlendirme ve analiz sonuçları değerlendirilerek düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması için kararlar alındı. Hastane yönetimi tarafından bu tür toplantıların rutin olarak devam edeceği bilgisi verildi.

• sbhdty3.jpg
  • sbhdty4.jpg