GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ’NDEN ORGAN BAĞIŞI FARKINDALIĞI
03 Kasım 2022

OBGMSK8.jpg
GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ’NDEN ORGAN BAĞIŞI FARKINDALIĞI

Gebze Fatih Devlet Hastanesi tarafından “3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası” etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda stant açıldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Organ Bağışı Sorumlu Hemşiresi Süleyha DUMAN ve hemşirelerimiz Sevilay ZALİM ile Fatma YILDIZ tarafından organ bağışı konusunda çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu. Organ bağışı hakkında bilgilendirilen vatandaşlarımızdan, organ bağışında bulunmak isteyenlere, organ bağışı formu düzenlenerek kartları teslim edildi.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan ve organ bağışında görevli mesai arkadaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyet ve özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI, “Amacımız, sahada yapılan bu tür etkinliklerle halkımızı bilinçlendirmek ve artan organ bağışı ihtiyacını en aza indirmektir. Ülkemizde organ bağışı bekleyen hasta sayısı gün geçtikçe artmakta, hastanemiz organ bağışı birimi olarak faaliyetlerimizle daha çok bağışçıya ulaşmayı ve bağışta bulunan kişi sayısının artmasını hedefliyoruz.” diye konuştu.

• OBGMSK4.jpg
  • OBGMSK3.jpg