GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ’NDE HASTA VE ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ KOMİTE TOPLANTILARI YAPILDI
25 Ekim 2022

HVÇGKT1.jpg

Hastanemizde Hasta ve Çalışan Güvenliği komitesinin periyodik olarak yapmış olduğu toplantı Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Hüseyin Yavuz Erdoğan başkanlığında ve hastanemiz komite görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı da vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için “Hasta ve Çalışan Güvenliği” konuları ile ilgili yapılacak olan iyileştirme çalışmaları karara bağlanarak, görüş alış verişinde bulunuldu.

Karşılıklı görüş önerilerinin sunulduğu ve önemli konuların konuşulduğu toplantı güzel temennilerle ve alınan kararlarla son buldu.

• HVÇGKT2.jpg
  • HVÇGKT3.jpg