AK PARTİ GEBZE GENÇLİK KOLLARI İLÇE BAŞKANI ENES ALTUNTAŞ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
24 Ekim 2022

EAZ.jpg

AK Parti Gebze Gençlik Kolları İlçe Başkanı Sayın Enes Altuntaş, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Başkan Altuntaş, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gebze Gençlik Kolları İlçe Başkanı Sayın Enes Altuntaş’a teşekkürlerini iletti.