GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ'NDE BİNA TURU YAPILDI
20 Ekim 2022

BT1.jpg
GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ'NDE BİNA TURU YAPILDI

Gebze Fatih Devlet Hastanesi, hasta ve hasta yakınlarına daha iyi hizmet vermek için tüm gücüyle çalışıyor. Başhekim Uzm. Dr. İlyas Sarı’ın katılımı ile bina turu ve değerlendirmesi gerçekleşti. Değerlendirmeye ayrıca Hastane İdarecileri ve birim sorumluları da katıldı.

Hastane Poliklinikler, Yoğun Bakım Ünitesi ve Servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmede; tesis güvenliği, Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini toplantı ile sonlandırdı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı gerçekleşen bina turu hakkında; “Amacımız hastanemizde tesis güvenliğini sağlayarak, hasta ve hasta yakınlarına kaliteli ve en güzel sağlık hizmetini sunmaktır,” dedi.

• BT1.jpg
  • BT2.jpg