HASTANEMİZİN ORGAN BAĞIŞI FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR
30 Eylül 2022

ob0.jpg
HASTANEMİZİN ORGAN BAĞIŞI FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Gebze Fatih Devlet Hastanesi organ bağışında farkındalık oluşturmak ve halkı bu konuda bilinçlendirmek amacıyla sürdürdüğü faaliyetlerine Gebze Kaymakamlığı giriş katına organ bağışı standı açarak devam etti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen faaliyette, vatandaşlarımıza organ bağışı hakkında bilgiler veren Organ Bağışı Sorumlu Hemşiresi Süleyha DUMAN, bağış yapmak isteyenlere organ bağış formu düzenleyerek kartlarını verdi.

Organ bağışına göstermiş oldukları hassasiyet için Gebze Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali ÖZYİĞİT’e teşekkürlerini ileten Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.İlyas SARI, “Amacımız, toplumda organ bağışı konusundaki farkındalığın arttırılması için bakanlığımızın yürüttüğü sağlık politikalarını uygulamak ve yürüttüğümüz çalışmalarda, Gebze Kaymakamlığı gibi duyarlı kamu kurum ve sivil toplum örgütlerinin de desteğini alıp ulaşabildiğimiz kadar fazla insana ulaşarak organ bağışını yaygınlaştırmaktır.” diye konuştu.