GEBZE BEYLİKBAĞI SAĞLIK KOMPLEKSİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI
23 Eylül 2022

GEBZE BEYLİKBAĞI SAĞLIK KOMPLEKSİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

İlimiz Gebze ilçesinde bulunan Beylikbağı Sağlık Kompleksinin açılışı bugün ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile düzenlenen programla gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu programda açılış konuşmalarının ardından komplekste verilecek olan hizmetler vatandaşlarımıza tanıtıldı.

Kompleks içerisinde Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 9 Aile Hekimliği Birimi ve Sağlıklı Hayat Merkezi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Beylikbağı Semt Polikliniği, (Hekim, Ebe, Hemşire, Diyetisyen, Psikolog, Fizyoterapist, Sosyal çalışmacı ve Sağlık memuru görev yapmaktadır.) bölgedeki vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılayacaktır.

Düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Vali Yardımcısı Salih Bıçak, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Bekir Keskinkılıç, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.İlyas Sarı ve yönetim ekibi ile ilçe protokolü katılım sağladı.

• bskha14.jpg
  • bskha10.jpg