AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ VE AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
08 Eylül 2022

apibz1.jpg

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA ve beraberindeki heyet, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı ve Hastanemiz yataklı servislerinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret etti. Yapılan hasta ziyaretinde hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalarımız hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşabilmesi için tüm sağlık personellerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yapılan ziyarette ayrıca hastanemizde yapılacak çalışmalar ve hastane işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI, nazik ziyaretlerinden dolayı Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA ve AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

• apibz2.jpg
  • apibz3.jpg