GEBZE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’DEN HASTANEMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
19 Ağustos 2022

gbsşp4.jpg
GEBZE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’DEN HASTANEMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, 2022 Yılı Geleneksel Sünnet Şöleni’ne katkıda bulunan Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Yönetim ekibi ve çalışanlarına AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin ÖZDEMİR, AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Raif ÖZTÜRK ve AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe ÇIRAK ile birlikte teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, “Hep birlikte çok güzel bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın ve ailelerin mutluluğuna tanık olduk. Evlatlarımızın sünnet operasyonlarına sağladığınız katkı ve desteklerden dolayı hastanelerimize ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yeni projelerde yine bir araya geleceğiz.” dedi.

Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.İlyas SARI "Çocuklarımızın sünnet işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Ailelerinin sevincine ve çocuklarımızın heyecanına ortak olduk. Hastanemizde düzenlenen bu organizasyonla bölge halkına sosyal sorumluluk anlamında verdiğimiz desteğe bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Düzenlenen organizasyonda sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

Düzenlenen organizasyonda Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI, Yönetim ekibi ve Çocuk Cerrahi Uzm.Dr.Ali KORKMAZ’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.İlyas SARI, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ , AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin ÖZDEMİR, AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Raif ÖZTÜRK, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe ÇIRAK ve AK Parti İlçe Teşkilatlarına teşekkürlerini iletti.

• gbsşp4.jpg
  • gbsşp3.jpg