HASTANEMİZDE 2022 YILI 3.DÖNEM İL KOORDİNASYON İZLEME DEĞERLENDİRMESİ (KİD) GERÇEKLEŞTİRİLDİ
01 Ağustos 2022

1.jpg

2022 yılı 3. Dönem Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri kapsamında Gebze Fatih Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel PEHLEVAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan KAYNAR, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Işık ÇELİK, Verimlilik ve Kalite Yönetim Birim Uzmanı Canan YILMAZ ve Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.İlyas Sarı ve hastane yönetim ekibi ile gerçekleştirildi.

İlimizde sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin Bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi, sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerimizin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması, İlimiz düzeyinde gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlarıyla Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri İl Sağlık Müdürlüğümüz Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından takip edilen 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez yapılmaktadır.