GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ’NDE VERİ GİRİŞ PERSONELLERİNE ETKİLİ İLETİŞİM VE KARŞILAMA YÖNLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ
23 Haziran 2022

vgpe1.jpg

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan veri giriş personellerine hastanemiz konferans salonunda, Eğitim Birimi Koordinatörlüğü tarafından ‘Etkili İletişim ve Karşılama Yönlendirme’ eğitimi verildi.

Eğitim, Eğitim Birimi Sorumlusu Hemşire Arzu Yıldırım tarafından verildi. Eğitimin içeriğinde etkili iletişim teknikleri, beden dilinin etkin kullanımı, empati, sağlık kurumlarında iletişimin iyileştirilmesine yönelik uygulama örnekleri, hasta şikayetlerini ele alma, örnek olaylar, hastalarla sağlıklı bir iletişim kurma, onları daha iyi anlayabilme ve aynı zamanda kendi kişisel gelişimin yanında huzurlu iş ortamları oluşturabilme, hasta ve çalışan güvenliğini sağlama adına neler yapılacağı konusunda bilgiler aktarıldı.

Eğitimde ayrıca Destek ve Kalite Hizmetler Müdür Yardımcısı Metin Altay ve Hasta Hakları Birim Sorumlusu Funda Şeremet, hasta ve hasta yakınlarından gelen yazılı ve sözlü bildirimler neticesinde dikkat edilmesi ve düzeltilip geliştirilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

Eğitimler; inter-aktif, rol play (oyunlaştırma) vb., eğitim yöntemleri kullanılarak, aktif dinleyici katılımlı olarak düzenlenmiş olup, oldukça verimli geçti.

• vgpe1.jpg
  • vgpe2.jpg