HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN BİRİMLERİMİZ TİTİZLİKLE ÇALIŞIYOR
26 Nisan 2022

çamaşırhane3.jpg
HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN BİRİMLERİMİZ TİTİZLİKLE ÇALIŞIYOR

Gebze Fatih Devlet Hastanesi, verdiği sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için tüm birim ve personelleriyle çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Ayaktan ve yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına, otel konforunda hizmet sunmak için çalışan hastanemiz, temizlik ve hijyen konusunda da çalışmalarından söz ettiriyor.

Tedavi görmek için hastanemize başvuran hastalarımızın yatış işlemleri yapılıp tedavi süreçleri başlamadan önce temiz, sağlığa uygun odalarda güvenle ve mutlu bir şekilde hizmet almaları için, çalışan mesai arkadaşlarımız, yoğun çaba ve gayret gösteriyorlar. Hastanemizde tedavisi tamamlanmış ve taburcu olan hastaların odaları çalışma arkadaşlarımız aracılığı ile temizlik işlemleri titizlikle yapılıyor.

Görevlerini en iyi bir şekilde yaparak vatandaşlarımızdan takdir ve teşekkür alan hastanemiz çamaşırhane birimi, halk sağlığına sağladığı önemli katkılardan dolayı yaşamış olduğu sevincin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Yatan hastalarımızın her hangi enfeksiyon riski yaşamaması için yatak alezleri, çarşafları, battaniyeleri, yastık ve yastık kılıfları hastanemiz çamaşırhane birimi tarafından teslim alınıp, görevinde uzman temizlik personelleri aracılığı ile gerekli işlem ve aşamalardan geçirilip, yıkanmış ve ütülenmiş bir şekilde servis sorumlularına teslim ediliyor.

Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.İlyas Sarı ”Hasta ve hasta yakınlarına en güzel ve en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmak için tüm birimlerimizle gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın almış oldukları sağlık hizmetlerindeki memnuniyet ve mutluluk bizler için çok önemli. Tüm bu mutluluğun asıl sahibi olan bütün birimlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

• çamaşırhane3.jpg
  • çamaşırhane2.jpg