KLİNİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ BİRİMİ ÇALIŞMALARI İLE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARIYOR
22 Nisan 2022

biyomedikal1.jpg
KLİNİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ BİRİMİ ÇALIŞMALARI İLE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARIYOR

Hastanemiz Klinik Mühendislik Hizmetleri birimi bünyesinde, biyomedikal teknikeri olarak görev yapmakta olan, alanında uzman 4 personelimiz, tıbbi cihazların bakım ve onarımlarını hastane atölyesinde yaparak kurum bütçesine önemli katkılar sağlıyor.

Klinik Mühendislik Hizmetleri birimi personellerimiz cihazların güvenli kullanılması, temizliği ve nakilleri durumunda uyulması gereken kurallarla ilgili sürekli kurum içi eğitimler düzenleyerek hastane personellerimizi bilgilendiriyorlar.

Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.İlyas Sarı ”Sağlık hizmeti sunumunda hastanenin vizyon ve misyonuna layık, etkin ve verimli bir şekilde her gün binlerce kişiye hizmet sunmaya devam ediyoruz. Hastalarımızın tedavilerinde kullanılan ve tedavi esnasında arızalanan cihazların bakım onarımlarını hızlı bir şekilde yaparak sağlık hizmetinin aksamaması için büyük çaba sarf ediyoruz. Hastanemiz Klinik Mühendislik Hizmetleri birimi bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımızı özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

• biyomedikal1.jpg
  • biyomedikal2.jpg