2022 YILININ İLK KOORDİNASYON İZLEME DEĞERLENDİRME TOPLANTISI HASTANE YÖNETİM EKİBİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ
14 Nisan 2022

kit1.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından takip edilen 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez yapılacak olan 2022 yılı Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri kapsamında, ilk ön değerlendirme toplantısı, hastane yönetim ekibinin katılımıyla yapıldı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı başkanlığında ve hastane yönetim ekibinin katılımıyla düzenlenen toplantıda; Kalite Yönetim Direktörü Filiz Güler’in hazırlamış olduğu 2022 yılı Ocak, Şubat ve Mart ayı verileri incelenip, değerlendirildi. Yapılan koordinasyon izleme değerlendirme toplantısı sonunda, tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındıktan sonra toplantı sona erdi.

• kit1.jpg
  • kit2.jpg