CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ KURUÇAY’DAN HASTANEMİZE ZİYARET
31 Mart 2022

atşmom1.jpg
CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ KURUÇAY’DAN HASTANEMİZE ZİYARET

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Erdal Kuruçay, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kuruçay’a hastane yönetimi ve Gebze Adli Tıp Kurumu Şube Müdürü Dr. Hasan Okumuş eşlik etti.

Ziyarette Kuruçay, pandemi sürecinde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, halk sağlığına yönelik yapılan çalışmalar ve desteklerden dolayı, sağlık personelleri adına, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI’ ya teşekkürlerini iletti.

Kuruçay, Türkiye'de ilçe bazında ilk olma özelliği taşıyan ve hastanemizde kısa zaman sonra hizmet verecek, Gebze Adli Tıp Şube Müdürlüğü Otopsi Merkezini yerinde inceledi. Kuruçay, Adli Tıp Doktoru Okumuş'tan verilecek hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Erdal Kuruçay’a teşekkürlerini iletti.

• atşmom1.jpg
  • atşmom2.jpg