HASTANEMİZDE SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI
25 Mart 2022

hd1.jpg
 HASTANEMİZDE SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) uyum düzeyini belirlemek amacıyla T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığının görevlendirdiği ve alanında uzman 4 kişilik heyet tarafından hastanemizde değerlendirme gerçekleştirildi.

Doküman ve uygulama bazlı yapılan değerlendirme, SKS Hastane seti esas alınarak ve yerinde gözlemlenerek değerlendirildi. Değerlendirme süresince heyete, Hastane yönetim ekibi, Kalite yönetimi birimi ve İlgili birim sorumluları da eşlik etti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı; “Sağlıkta kalite anlayışımızın önemli bir adımı olan Sağlık Bakanlığı değerlendirmesinde,  hastanemizin her kademesinde,  sürekli gelişen bir kalite yönetim sisteminin benimsenmesi, kalite politikası ve hedefleri doğrultusunda, tüm çalışanların kendi birimlerinde kalite bilincini oluşturması ve kalite hedeflerimizde göstermiş olduğumuz özverili çalışma ile denetimi başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu mutluluğun asıl sahibi olan bütün birimlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum ” dedi.

• hd1.jpg
  • hd2.jpg