GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ'NDE TESİS GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
10 Mart 2022

TGT1.jpg
GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ'NDE TESİS GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Kalite Standartları gereği Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde “Tesis Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirildi.

Tesis Güvenliği Komitesi toplantıda bina ve tesis güvenliği, tehlike ve risklerin azaltılıp kontrol altına alınması, kazaların ve yaralanmaların önlenmesi, emniyet koşullarının sağlanması için etkin bir ekip oluşturulması, atık yönetimi çalışmaları, tıbbi cihazların bakım, onarım, ölçme, ayar ve kalibrasyon planlarını ve kalibrasyonlarının yapılması, kurumda can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi düzeltici-önleyici faaliyetler gözden geçirilerek gerekli kararlar alındı.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı, “Yapılan iç denetimler sonucu tespit edilen aksaklıklara düzenleyici ve tamamlayıcı çözüm önerileri belirlenerek daha kolay giderilebiliyor ve hastalarımıza daha iyi hizmet olan önceliğimize büyük katkılar sağlıyor” diyerek toplantının önemini belirtti.

• TGT2.jpg
  • TGT3.jpg