2022 YILININ İLK KALİTE VERİMLİLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
27 Ocak 2022

kdt1.jpg

2022 YILININ İLK KALİTE VERİMLİLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde 2021 yılında yapılan “Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirmesinde” tespit edilen eksikliklere yönelik yapılan faaliyetler ve tamamlanma durumuna ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı.
Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı başkanlığında ve hastane yönetim ekibinin katılımıyla düzenlenen toplantıda; Kalite Verimlilik Değerlendirilme Kriterleri kapsamında 2021 yılına ait tespit edilen eksiklikler ile ilgili iyileştirme faaliyetleri başlatıldı. Ayrıca 2022 yılında hastane içerisinde yapılacak olan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Yapılan kalite verimlilik değerlendirme toplantısı sonunda, tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındıktan sonra toplantı sona erdi.