ACİL SERVİSTE GÖREV YAPAN HEKİM VE HEMŞİRELERE EĞİTİM VERİLDİ
29 Aralık 2021

ae3.jpg
ACİL SERVİSTE GÖREV YAPAN HEKİM VE HEMŞİRELERE EĞİTİM VERİLDİ
Hastanemiz acil servisinde görev yapan hekim ve hemşirelerimize, işlerine, bulundukları ortama daha kolay uyum sağlayabilmeleri, görev yapacakları acil serviste karşılaşabilecekleri metil alkol zehirlenmeleri ve travmalı hastaya yaklaşımda önemli olan durumlarla başa çıkabilmek amacıyla eğitim verildi.
Acil Tıp Uzmanı Dr. Muhittin Ersen GÜNDÜZ tarafından verilen eğitimde, Batın travmalı hastaya yaklaşım, Toraks travmalı hastaya yaklaşım, Boyun travmalı hastaya yaklaşım, Kafa travmalı hastaya yaklaşım, Ekstremite travmalı hastaya yaklaşım, Multipl travmalı hastaya yaklaşım konuları hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.
Acil Tıp Uzmanı Dr. Orhan ALKAN tarafından verilen eğitimde, Metil alkol zehirlenmelerinde hastaya yaklaşım hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.
Hekimler ve hemşireler anlatılan eğitimin verimli olduğunu, hastalarımıza acil serviste müdahale ederken katkı sağlayacağını ifade ederek, hastane yönetimine ve eğitimleri anlatan uzman hekimlerimize teşekkür ettiler.

• ae1.jpg
  • ae2.jpg