ACİL SERVİSTE GÖREV YAPAN PRATİSYEN HEKİMLERİMİZE EĞİTİM VERİLDİ
21 Aralık 2021

aphe1.jpg
ACİL SERVİSTE GÖREV YAPAN PRATİSYEN HEKİMLERİMİZE EĞİTİM VERİLDİ
Hastanemiz acil servisinde görev yapan pratisyen hekimlere, işlerine, bulundukları ortama daha kolay uyum sağlayabilmeleri, görev yapacakları acil serviste karşılaşabilecekleri hasta ve hastalıklara yaklaşımda önemli olan durumlarla başaçıkabilmek amacıyla eğitim verildi.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet GÖKALP tarafından verilen eğitimde, çocuk acil hastaya yaklaşım, temel yaşam desteği, ileri yaşam desteği uygulamaları hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ahmet KÖROĞLU tarafından verilen eğitimde, ortopedik aciller ve acil servis yaklaşımı hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.
Pratisyen hekimler, eğitimin verimli olduğunu, kuruma uyum sürecinde kendilerine katkı sağlayacağını ifade ederek, hastane yönetimine ve eğitimleri anlatan uzman hekimlerimize teşekkür ettiler.

• aphe1.jpg
  • aphe2.jpg