HASTANEMİZ BAŞHEKİMİ UZ. DR. İLYAS SARI’DAN TOSB’A NEZAKET ZİYARETİ
22 Eylül 2021

tosb2.jpg
HASTANEMİZ BAŞHEKİMİ UZ. DR. İLYAS SARI’DAN TOSB’A NEZAKET ZİYARETİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibi, TOSB yönetim kurulu başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu ve başkan vekili Alper Kanca’ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.

TOSB yönetim binasında, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, pandemi başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alış verişi yapıldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı “Türkiye ve Dünya piyasasındaki başarıları başta olmak üzere ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin kalkınmasındaki iş gücüne katkılarından ve sağlık hizmetlerine desteklerinden dolayı, TOSB yönetim kurulu başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu ve başkan vekili Alper Kanca’ya, yönetim kuruluna teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

TOSB yönetim kurulu başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu ve başkan vekili Alper Kanca nazik ziyaretlerinden dolayı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibine memnuniyet ve teşekkürlerini ilettiler.