MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI SAYIN BÜLENT ÖZDEMİR VE İLÇE YÖNETİCİLERİ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
20 Eylül 2021

mhpgibz1.jpg
MHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Bülent Özdemir ve İlçe Yöneticileri, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI’yı ziyaret etti. Başkan Özdemir, pandemi sürecinde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, halk sağlığına yönelik yapılan çalışmalar ve desteklerden dolayı, sağlık personelleri adına, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI’ ya Ay yıldızlı hediyeyi takdim etti.
Başhekim Sarı, manevi değeri çok yüksek bu hediye karşısında çok mutlu olduğunu, tüm sağlık çalışanları ile birlikte her zaman toplumun sağlığı için üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini söyledi.
Başhekim Sarı, nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı MHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Bülent Özdemir ve İlçe Yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.
  • mhpgibz1.jpg
  • mhpgibz2.jpg