ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN BÜNYAMİN ÇİFTÇİ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
13 Ağustos 2021

çbbhz1.jpg

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN BÜNYAMİN ÇİFTÇİ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.

Başkan Çiftçi ziyaretinde ayrıca hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavisi devam eden hastalarımızı ziyaret ederek acil şifa ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tedavi gören hastalarımız ile sohbet eden Başkan Çiftçi, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

• resim1
  • resim2