GEBZE, DARICA VE DİLOVASI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİMİZ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
08 Temmuz 2021

GEBZE, DARICA VE DİLOVASI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİMİZ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan ve Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.
Ziyarette aşılama çalışmaları sayesinde vakalardaki azalmanın önemine vurgu yapılırken, sırası gelen her vatandaşımızın bir an önce aşı yaptırması gerektirdiğinin mili bir sorumluluk olduğu belirtildi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, aşılama çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Ziyarette ayrıca birlik ve beraberlik içinde programlı çalışmanın ne kadar önemli olduğuna yer verildi.
Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’na, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan’a ve Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat’a teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarette tüm yönetim ekibi de hazır bulundu.