AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI SAYIN RECEP KAYA VE İLÇE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN RAİF ÖZTÜRK HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
06 Temmuz 2021

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve İlçe Başkan Vekili Sayın Raif Öztürk, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.
Başkan Kaya, pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalarından ve korana virüsle mücadelenin en önemli ayağı olan aşılama çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti. Ziyarette aşılama çalışmalarının hastalığı yenmede en büyük silah olduğu ve halkımızın bir an önce sağlık kuruluşlarından randevu alarak aşı olmalarının gerekliliğine de özellikle vurgu yapıldı.
Hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalarımız hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ”Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşması için tüm gücümüzle ve çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla devam ediyoruz.” Diye konuştu. Ziyarette AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve İlçe Başkan Vekili Sayın Raif Öztürk tedavi gören hastalarımıza acil şifa dileklerinde bulundular.
Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve İlçe Başkan Vekili Sayın Raif Öztürk’e teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

• resim1.jpg
  • resim2.jpg