KOCAELİ GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ KADIOĞLU’NDAN HASTANEMİZE ZİYARET
06 Temmuz 2021

ismikz.jpg
KOCAELİ GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ KADIOĞLU’NDAN HASTANEMİZE ZİYARET
Kocaeli Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.
Kocaeli Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. İlhan Kadıoğlu ziyaretinde korana virüsle mücadele çalışmalarının en önemli ayağı olan aşılama çalışmalarıyla ilgili Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlik içinde programlı çalışmanın ne kadar önemli olduğuna yer verildi. Ayrıca sağlık ekiplerimizle koordinasyonlu bir şekilde çalışarak güzel sonuçlar elde etmenin haklı gururunu duydukları ifade edildi.
Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. İlhan Kadıoğlu’na teşekkürlerini iletti. Ziyarette Kadıoğlu'na Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ve hastane yönetimi eşlik etti.