HASTANEMİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR.
05 Temmuz 2021

gbso6.jpg
HASTANEMİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR.
Hastanemiz ve Gebze Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen sünnet organizasyonu ile çocuklarımız delikanlılığa ilk adımı atmış oldu.
Vatandaşlarımıza nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı kendine misyon edinen Gebze Fatih Devlet Hastanesi bu misyonunun yanında sosyal sorumluluk projelerini de yürütmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Hastanemiz ve Gebze Belediyesi'nin koordinasyonunda Gebze ve çevre bölgelerinde belirlenen çocukların sünnet işlemleri hastanemiz üroloji hekimleri tarafından uzman ellerde sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmeye başlandı.
Düzenlenen organizasyonda Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ ve Yönetim ekibi ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI ve Yönetim ekibi çocuklarla yakından ilgilendiler. Kendisi de çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olan Başhekim İlyas SARI "Çocuklarımızın sünnet işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye başladık. Ailelerinin sevincine ve çocuklarımızın heyecanına ortak olduk. Hastanemizde düzenlenen bu organizasyonla bölge halkına sosyal sorumluluk anlamında verdiğimiz desteğe bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Düzenlenen organizasyonda sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

• gbso1.jpg
  • gbso2.jpg