Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor.
27 Mayıs 2021

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor.
Hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak, nitelikli sağlık hizmeti sunmak adına hastanemizde bir dizi yenileme ve iyileştirme çalışması yapıldı.
Hastanemize müracaat eden vatandaşlarımızın, istedikleri alana daha kısa sürede ulaşarak daha hızlı sağlık hizmeti almaları için hasta yönlendirme tabelalarına yenileri eklendi. Ayrıca tehlike ve önem arz eden yer ve alanların daha güvenli ve korunaklı olabilmesi adına demir parmaklıklı çitler ile muhafaza altına alındı. Acil servis girişindeki Ambulans giriş kapısı ve rampası ile Morg giriş kapısı ve rampası yenilendi.
Hastanemiz çalışanlarının otopark sıkıntısını giderebilmek adına mevcut açık otopark alanında yer belirleyerek çevre düzenlemesi yapıldı. Personel otoparkı girişine bariyerli geçiş sistemi kurularak, personel araçlarının güvenli bir şekilde otoparka giriş ve çıkışları sağlandı.
Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi olarak, çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın ferah ve konforlu alanlarda hizmet almalarını sağlamak ve memnuniyeti arttırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının azalarak bir an önce son bulduğu sağlıklı günler diliyoruz.

• yç1.jpg
  • yç2.jpg