DERİ VE ZÜHREVİ HASTALIKLARI UZMANIMIZ GÖREVE BAŞLADI.
20 Mayıs 2021

DR AYŞE TOPÇU DURSUN.jpg

YENİ DERİ VE ZÜHREVİ HASTALIKLAR UZMANI DR. AYŞE TOPÇU DURSUN HASTA KABULÜNE BAŞLADI.
Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Ayşe TOPÇU DURSUN Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.
1991 yılında Erzurum'da doğan Dr. Ayşe TOPÇU DURSUN ilk ve orta öğrenimini Edirne'de tamamladı. 2009 yılında Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi'nden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2016-2021 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıkları bölümünde ihtisas yapıp, uzmanlığını aldı. Hastanemize kısa süre önce atanan doktorumuz Deri ve Zührevi Hastalıkları Polikliniğinde hasta kabulüne başlamıştır. Kendisine hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz.