Gebze Fatih Devlet Hastanesi Beylikbağı TRSM’de Kalite Değerlendirmesi Yapıldı
22 Nisan 2021

trsm0.jpg
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Beylikbağı TRSM’de Kalite Değerlendirmesi Yapıldı.
Hastanemize bağlı olan Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışından önce kalite değerlendirmesi yapıldı.
Hastanemizin özellikli birimlerinden biri olma özelliği taşıyan ve bölgemizin de ihtiyaç duyduğu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Kadrosu ve fiziksel donanımıyla hazır hale getirilen merkezimiz, Sorumlu Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sefer BİLGİ başkanlığında, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Macide Sinem ÜZEN, Kalite Yönetim Direktörü Filiz GÜLER ve Kalite Birim Çalışanı Aslı Yeşim MAVUŞ ile değerlendirildi. Değerlendirme sonucu tespit edilen eksikliklerle alakalı iyileştirme faaliyetleri başlatıldı.
Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz, iyileştirme faaliyeti ve tescil işlemlerinin tamamlanmasından sonra açılışı yapılacak olup, bölgedeki ağır ruhsal bozuklukları olan hastaların tedavisinde önemli bir açığı kapatarak hizmet vermeye başlayacaktır.

• trsm0.jpg
  • trsm1.jpg