HER BAĞIŞ YENİ BİR HAYAT
15 Mart 2021

kök hücre2.jpg
HER BAĞIŞ YENİ BİR HAYAT
Hastanemiz ve Kızılay'ın ortaklaşa çalışmasıyla, tamamen gönüllülük esasına dayalı olan Kök Hücre ve Organ Bağışı etkinliği hastanemizde düzenlendi.
Kök Hücre ve Organ Bağışında bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımıza, pandemi önlemleri kapsamında stant kurularak farkındalık bilinciyle örnek bir etkinlik gerçekleştirildi. Vatandaşlarımızın büyük İlgi gösterdiği ve hastane personellerinin de desteklediği Kök Hücre ve Organ Bağışı etkinliği, bir çok hastaya faydalı ve umut olunacağını bizlere bir kez daha hatırlattı. Ümit ediyoruz ki tüm hastalarımız en kısa zamanda şifa bularak, normal sağlıklarına kavuşur.
Kök Hücre ve Organ Bağışında bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, hastanemiz poliklinik 3.Kat Organ Bağışı birine ve Kızılay merkezlerine bekliyoruz.

• kök hücre ve organ bağışı 1.jpg
  • kök hücre ve organ bağışı 2.jpg