GEBZE KAYMAKAMI SAYIN MUSTAFA GÜLER VE GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ SAYIN DR.İLHAN KADIOĞLU AŞI OLAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI YALNIZ BIRAKMADI.
14 Ocak 2021

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret ederek Covid-19 aşı çalışmalarını inceleyip, aşı olan sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler’e ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. İlhan Kadıoğlu'na teşekkürlerini iletti. Ayrıca bölgemizde ve hastanemizde bulunan Covid-19 vakaları hakkında da bilgi verdi.
Yapılan ziyarette tüm yönetim ekibi de hazır bulundu.