HASTANEMİZ BAŞHEKİMİ UZM.DR.İLYAS SARI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
10 Ekim 2023

GKGİSMZ1.jpg
HASTANEMİZ BAŞHEKİMİ UZM.DR.İLYAS SARI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Gebze Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu; Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun  dileklerinde bulundular.

Ziyarette hastane de yapılmakta olan çalışmalar ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Gebze Kaymakamı Özyiğit, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Başhekim Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Özyiğit'e ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'na teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.