AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ EMİNE ZEYBEK, İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ OP. DR. YÜKSEL PEHLEVAN, AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
31 Aralık 2021

akpmvez0.jpg

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ EMİNE ZEYBEK, İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ OP. DR. YÜKSEL PEHLEVAN, AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Kocaeli AK Parti Milletvekili Emine ZEYBEK, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel PEHLEVAN, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay ÖNDER ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas SARI’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Sağlık hizmetleri ve genel durumun değerlendirildiği ziyarette Korona virüsle mücadele çalışmalarının en önemli ayağı olan “aşılama çalışmalarıyla” ilgili bilgiler veridi. Ayrıca hastanemizde yapılacak çalışmalar ve hastane işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalarımız hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas SARI “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşabilmesi için tüm sağlık personellerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı “Sayın Vekilimize, İl Sağlık Müdürümüze, Ak Parti Gebze İlçe Başkanımıza ve Ak Parti İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.