SBÜ DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEN HASTANEMİZE ZİYARET
31 Aralık 2021

darıca farabi eğitim ve araştırma hastanesi.jpg
SBÜ DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEN HASTANEMİZE ZİYARET
SBÜ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Hastane yönetim ekibi; Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, korana virüsle mücadele çalışmalarının en önemli ayağı olan aşılama çalışmalarıyla ilgili Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. Hastane işleyişi, yapılacak olan çalışmalar ve planlanan çalışmalar hakkında görüşmeler yapıldı.
SBÜ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetim Ekibi tarafından yapılan açıklamada; “Yoğun geçen pandemi süresince yapılan özverili çalışmalar, sergilen fedakârlıklar, bölge halkımızın sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesinde kurumumuz ile gösterdikleri uyum, işbirliği ve karşılıklı iyi niyet çalışmalarından dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.
SBÜ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş; “ Böylesine zorlu bir süreçte gecesini gündüzüne katan, yeri geldiği zaman ailesini bile ikinci plana atarak halkımıza sağlık hizmeti sunmak için elinden gelen tüm çabayı sarf eden Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uz.Dr.İlyas Sarı’ya ve kendisinin nezdinde tüm hastane çalışanlarına teşekkür eder verilen emekler için müteşekkir olduğumuzu iletmek isteriz ” ifadelerini kullandı.
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı nazik ziyaretlerinden dolayı, SBÜ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Hastane yönetim ekibine, memnuniyet ve teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarette hastane yönetim ekibi de eşlik etti.