MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI SAYIN ALİ YALSIZ VE İLÇE YÖNETİCİLERİ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
12 Eylül 2023

mgithze1.jpg

MHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Ali Yalsız ve İlçe Yöneticileri, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.

Ziyarette hastane de yapılmakta olan çalışmalar ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Yalsız, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Başhekim Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Ali Yalsız ve İlçe Yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

• mgithze2.jpg
  • mgithze3.jpg