DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. ARİF EMRE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
05 Temmuz 2023

dfeahbaehz.jpg

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.İlyas Sarı, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu ile birlikte Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni atanan Başhekim Doç.Dr.Arif Emre’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve yeni görevlerinde  başarılar dilediler.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret sonrası Başhekim Doç.Dr.Arif Emre, nazik ziyaretlerinden ötürü Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.İlyas Sarı’ya ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu’na teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.