GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE TEMEL YAŞAM VE İLERİ YAŞAM DESTEĞİ (CPR) EĞİTİMİ VERİLDİ
31 Mart 2023

Gebze Fatih Devlet Hastanesi personellerine temel yaşam ve ileri yaşam desteği (CPR) eğitimi verildi.

Gebze Fatih Devlet Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ümit Ekinci tarafından hastanemizde görev yapan tüm hekim, hemşire, ebe, anestezi teknisyeni ve acil tıp teknisyenlerine verilen CPR Temel ve İleri Yaşam Desteği Eğitimi’nde CPR (Kardiyopulmoner Resusitasyon) nedir, hangi durumlarda yapılmaktadır, CPR daki hızın önemi, CPR’ye ne zaman başlanacağı, neler yapılacağı, temel yaşam desteği ve ileri yaşam desteği konuları anlatıldı. Hastane personeline verilen bu bilgiler ışığında yeni bilgilerin öğrenilmesi ve eski bilgilerin pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

Eğitim programı iki farklı günde düzenlenerek çalışanların tam katılımı sağlanmıştır. Ayrıca eğitim alan personeller, verilen eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu eğitimin meslek hayatlarında her zaman işlerine yarayacak bilgiler olduğunu belirttiler.

• hpcprev1.jpg
  • hpcprev2.jpg