AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAYIN PROF. DR. SADETTİN HÜLAGÜ VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
27 Kasım 2023

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sayın Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet GÜLER, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş KURT, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe ÇIRAK ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI’ yı ziyaret etti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Hastanemizi ziyaret eden heyet kurumumuzda sunulan sağlık hizmetleri hakkında Başhekimimiz  Uzm. Dr. İlyas SARI’ dan bilgi aldı. Heyet ardından kurumumuzda yapılacak sağlık hizmetleri ile hastanemizin ihtiyaç ve eksikleri ile ilgili hastane yönetimi ile istişarede bulundu.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. İlyas SARI, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın  Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet GÜLER, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş KURT, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe ÇIRAK ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

• AKMSPDSHVAİTHZE3.jpg
  • AKMSPDSHVAİTHZE4.jpg