AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ VEYSEL TİPİOĞLU VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
17 Kasım 2023

Kocaeli AK Parti Milletvekili Veysel TİPİOĞLU, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur BİLGİLİ, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat ÇELİK, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş KURT, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe ÇIRAK ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalarımız hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşabilmesi için tüm sağlık personellerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yapılan ziyarette ayrıca hastanemizde yapılacak çalışmalar ve hastane işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI, nazik ziyaretlerinden dolayı Kocaeli AK Parti Milletvekili Veysel TİPİOĞLU, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep KAYA, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur BİLGİLİ, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat ÇELİK, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş KURT, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe ÇIRAK ve AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

• akmvvthze2.jpg
  • akmvvthze3.jpg