AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI SAYIN ERHAN SARIDEDE VE İLÇE YÖNETİMİ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
14 Kasım 2023

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Sayın Erhan Sarıdede ve İlçe Yönetimi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.

Ziyarette hastane de yapılmakta olan çalışmalar ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Sarıdede, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Başhekim Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Sayın Erhan Sarıdede ve İlçe Yönetimine teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

• APÇİBHZE1.jpg
  • APÇİBHZE2.jpg