GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİNDE VEFA TÖRENİ
01 Ekim 2021

GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİNDE VEFA TÖRENİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçici süre ile hastanemizde görev yapan personellere vefa organizasyonu düzenlendi.

Pandemi döneminde yaşanan yoğunluk nedeniyle, destek amaçlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçici süre ile gönderilen 16 personelin görev süresi 1 Ekim tarihi itibariyle sona ermiştir. Hastanemizde çalıştıkları süre zarfında göstermiş oldukları özverili çalışmaları unutulmayarak, kendilerine bir vefa organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen program da personellere teşekkür amaçlı ikramlarda bulunuldu.  Programa hastane yönetimi de katılım sağladılar.

Hastanenin; temizlik işlerinde görev yaparak ayrılan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar ve mutluluklar dilendi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI “Kısa bir zaman zarfında görev yaptığınız hastanemize her birinizin çok katkıları oldu. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki iş hayatınızda da sağlıklı, mutlu, huzurlu çalışmalar dilerim. “ ifadelerini kullandı.

Düzenlenen organizasyon hatıra fotoğrafı ve mini bir ikram ile son buldu.

• kbbpa1.jpg
  • kbbpa2.jpg