AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI SAYIN RECEP KAYA VE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN EMRULLAH BİLGİN HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
31 Aralık 2021

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Emrullah Bilgin, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti.

Başkan Kaya ziyaretinde ayrıca hastanemiz yataklı servislerinde halen tedavisi devam eden hastalarımızı ziyaret ederek acil şifa ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tedavi gören hastalarımız ile sohbet eden Başkan Kaya, verilen sağlık hizmetlerindeki özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’ya ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Emrullah Bilgin’e teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

• gaibrk1.jpg
  • gaibrk2.jpg