GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.İLHAN KADIOĞLU VE GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ UZ.DR.İLYAS SARI’DAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
16 Temmuz 2021

15T1.jpg

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI Şehit Ailelerini ve Gazilerimizi ziyaret edip hediye takdim ettiler.

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’na , Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’ya ve Mevlana Mahalle Muhtarı Hüseyin Öztürk’e teşekkürlerini ilettiler.

• 15T1.jpg
  • 15T2.jpg